AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, “Bahçeli’nin Açıklaması Çok İyi Algılanmalı” - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

27 Mart 2024 - 18:07

AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, “Bahçeli’nin Açıklaması Çok İyi Algılanmalı”

AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler,  “Bahçeli’nin Açıklaması Çok İyi Algılanmalı”
Son Güncelleme :

12 Ocak 2018 - 9:10

Bu Haber 11 kez okunmuştur.
reklam

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacaklarını, Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerinin çok iyi algılanması ve değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.
Partisinin il yürütme kurulu toplantısında konuşan Güler, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye canı yürekten teşekkür ediyorum. Bir partinin genel başkanının söyleyebileceği şeyler değil bunlar. Ne diyor Devlet Bahçeli, ’Bizim 2019’da MYK olarak cumhurbaşkanı adayımız yok. Bizim adayımız Recep Tayyip Erdoğan. Bu çok büyük bir şey. Olup bitenleri algıladığı için diyor. AK Parti’yi bırakın, aynı çatıda bir arada olmayı bırakın, başka bir partinin genel başkanı eğer bunu diyorsa son zamanlarda yaşanılan olaylarla harcadığımız zaman vallahi haramdır. Bunun çok iyi algılanması, çok iyi değerlendirilmesi lazım” dedi.
Güler, AK Parti Hatay İl Başkanlığının faaliyetleri ile ilgili verdiği bilgide ise kongresi yapılmayan 7 ilçenin olduğunu belirtti. Şubat sonuna kadar ilçelerin kongresinin tamamlanması gerektiğini belirten Güler, “İlçe kongrelerini bitirdikten sonra da cumhurbaşkanımızın müsaitliğine bağlı şubat sonu, ortası il kongresine teşrif edecekler” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.