Başkan Şanverdi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

29 Mart 2024 - 07:46

Başkan Şanverdi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Başkan Şanverdi’nin 30 Ağustos  Zafer Bayramı Mesajı
Son Güncelleme :

30 Ağustos 2016 - 14:32

Bu Haber 10 kez okunmuştur.
reklam

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Şanverdi mesajında,
“30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nün 94. yıldönümüne erişmiş bulunmaktayız. 30 Ağustos; Türk Milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramıdır. Türk milleti ve Ordumuz; 30 Ağustos Zaferi’yle her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanımızı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde vermişlerdir. Başkomutan Atatürk liderliğinde Türk tarihinin en görkemli zaferlerinden birisi olarak kabul edilen ve 30 Ağustos 1922’de kazanılan bu zafer, Anadolu’nun ebedi Türk yurdu olmasını sağlamıştır. Yeni Türk Devleti’nin kuruluşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi, Türk Milleti’nin gücüne inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağının da simgesidir. Türk milletinin, ordu ile ortak mücadele ve azminin eserinin 94’üncü yıldönümünü gururla kutluyoruz.
30 Ağustos Zaferiyle milletimiz, kendi iradesi ve rızası dışında dayatılan her türlü plan ve oyunu iman ve inancıyla tarihin karanlık sayfalarına nasıl gömebileceğini dosta ve düşmana bir kez daha göstermiştir. Bu zaferle ortaya çıkan sonuçtan bugün de birliğimize, dirliğimize, varlığımıza yönelik emeller besleyenlerin ibret ve ders alması gereken mesajlar vardır.
Bu vesileyle, başta Mustafa Kemal Atatürk ve bütün silah arkadaşları olmak üzere; Milleti için canlarını seve seve feda eden aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyor, tüm Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin ve Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.