Belen’de Ramazan coşkusu AK Parti kadrolarıyla yaşandı - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

19 Nisan 2024 - 13:08

Belen’de Ramazan coşkusu AK Parti kadrolarıyla yaşandı

Belen’de Ramazan coşkusu AK Parti kadrolarıyla yaşandı
Son Güncelleme :

08 Haziran 2018 - 8:26

Bu Haber 10 kez okunmuştur.
reklam

Belen Belediyesi Ramazan Ayı dolayısıyla iftar programı düzenledi.
Belen Şehitler Abidesi Sosyal Tesisi’nde düzenlenen programda birlik, beraberlik mesajları verilirken Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’nun ev sahipliğinde, AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, Ak Parti Hatay Gençlik Kolları İl Başkanı Şaban Kurt, 26.Dönem AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti Hatay 27.Dönem Milletvekili Adayları, Ecrin Nazlı İnan, Cemile Tuna ile mahalle muhtarları, sandık görevlileri ve çok sayıda partili katıldı.
Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, yaptığı konuşmada sandık görevlilerine seslendi. Sandık Namustur diyen Güler: “Coğrafyamızda yaşananları milletimiz farkında yüzyılın Abdülhamid Hanı’nı yalnız bırakmayacağız. 24 Haziran’ın aktörleri sandıklarımızı n başından ayrılmayalım. Bilinmelidir ki milletin iradesi o sandıklar tecelli edecek. Ve o sandıklar milletin iradesidir. Namustur. Bu hassasiyetle milletin iradesinin doğru yansıması için üzerinize düşen görevi yapmanız konusunda bir Mehmetçiğin nöbetini tutarken vatanı koruması kadar sandık görevlilerinin de sandıkları koruması önemlidir.” şeklinde konuştu.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ise; “24 Haziran seçimlerinde teşkilatlarımızla birlikte güçlü bir şekilde alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin. 24 Haziran çocuklarımızın geleceğini ve ümmetimizin geleceğini etkileyeceği bir seçim. Dolayısıyla 24 Haziran akşamına kadar gece gündüz demeden kapı kapı dolaşarak Hatay’daki zafer coşkusunu Ankara’ya bildireceğiz. Bundan hiç şüphemiz yok. 1453 yıllından Fatih Sultan Mehmet İstanbul’un fethinde bir çağı kapatıp diğer çağı açtı. İnşallah, 24 Haziran seçimleri de bir devrin kapanıp yeni bir devrin açılacağı bir gündür. 1453 tarihinde Bizanslılara karşı verdiğimiz mücadeleyi bugün yine başka bir Bizanslılara karşı veriyoruz. Aktörler aynı fakat zaman farklı. Bugün biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkarak 24 Haziran günü bütün Siyonistlerin kirli hesaplarına dur diyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu oyunu bozacağız.” dedi.
24 haziran seçimine vurgu yapan Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Ecrin Nazlı İnan: “24 Haziran seçimleri ülkemizin gelecek yüzyılını şekillendirecek en önemli dönüm noktasıdır. Yasama, denetleme ve yürütmenin birbirinden ayrıldığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’dir. Yürütmenin daha aktif çalışması için siz Belen halkından tam destek bekliyoruz. 25 Haziran sabahına kalktığımızda Güçlü Başkan, Güçlü Meclis, Güçlü bir Türkiye olarak uyanmalıyız.” diye konuştu.
26. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise; 24 Haziran seçiminin önemine vurgu yaptı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.