HATAY MİLLETVEKİLİ İSMET TOKDEMİR’İN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

19 Nisan 2024 - 07:31

HATAY MİLLETVEKİLİ İSMET TOKDEMİR’İN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

HATAY MİLLETVEKİLİ İSMET TOKDEMİR’İN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Son Güncelleme :

18 Ağustos 2018 - 18:56

Bu Haber 8 kez okunmuştur.
reklam

Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Kurban bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.
Milletvekili Tokdemir, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Bir Kurban Bayramı’na daha, kavuşmanın Ulusça büyük mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar yoksullara, mazlumlara, çare bekleyenlere, kimsesizlere yakınlaşılan, geçmiş öfkeleri, kin ve nefret duyguların bir kenara bırakıldığı, milletimizin birlikte yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunu tazeleyen özel günlerdir.
Bulunduğumuz bu güzel coğrafyada en önemli manevi zenginliğimiz olan, bizleri bira arada tutan bayramlar toplumsal birlik ve barışımızın en güzel yansımasıdır.
Toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden olan bayramlarımız aynı zamanda toplumda kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesine, sevgi ve dostluğun yaygınlaşmasına da zemin hazırlamaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban bayramının halkımıza mutluluk, esenlik ve barış getirmesini diliyor, Hataylı hemşerilerimin ve tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı yürekten kutluyorum”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.