Kaymakam Çobanoğlu: Sorunların çözümü için gereken hassasiyet gösteriliyor - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

29 Mart 2024 - 08:17

Kaymakam Çobanoğlu: Sorunların çözümü için gereken hassasiyet gösteriliyor

Kaymakam Çobanoğlu: Sorunların çözümü için gereken  hassasiyet gösteriliyor
Son Güncelleme :

04 Aralık 2018 - 8:44

Bu Haber 11 kez okunmuştur.
reklam

Reyhanlı İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO), asayiş, eğitim, mahalle yolları ve sel baskınları ile çeşitli konuların görüşüldüğü toplantıda sorunların çözümü için tüm kurumların gereken hassasiyeti gösterdiğini söyledi.
Kaymakam Çobanoğlu’nun başkanlığındaki toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yumuşak, İlçe Emniyet Müdürü Nadir Örten, İlçe Jandarma Komutanı Abbas Çelik, kurum amirleri, HATSU yetkilileri, mahalle muhtarları katıldı. Vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak adına ilçe genelinde alınan asayiş ve güvenlik tedbirlerine ilişkin değerlendirmeler ile sağlık, metruk binalar, mahalle yolları, sel baskını ve yürütülen diğer çalışmalar üzerinde duruldu. Yapılacak ve yapılması gereken çalışmaların konuşulduğu toplantıda eğitimde gelinen nokta ve eğitim-öğretimle ilgili sorunların tespiti ve çözüm önerileri de değerlendirildi.
SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN GEREKEN HASSASİYET GÖSTERİLİYOR
Toplantıda muhtarların sorun ve taleplerini de dinleyen Kaymakam Çobanoğlu, sorunların çözümünde ilgili tüm kurumların gereken hassasiyeti gösterdiğini ve koordineli bir şekilde çalışmaların devam edeceğini söyleyerek, “Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz ‘Muhtarlarla Buluşma’ toplantıları bilgi alışverişi oluşması ve istişarelerle ilçenin problemlerinin daha çabuk çözümlenmesinde etkili olacak. Bu toplantılar birlik beraberliğin sağlanması bakımından da önemlidir” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.