Reyhanlı Belediyesi’den Yetimlere İftar - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

29 Mart 2024 - 10:31

Reyhanlı Belediyesi’den Yetimlere İftar

Reyhanlı Belediyesi’den Yetimlere İftar
Son Güncelleme :

24 Haziran 2016 - 11:20

Bu Haber 17 kez okunmuştur.
reklam

Hatay’ın Reyhanlı İlçe Belediyesi 2014 yılında İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından “Dünya Yetimler Günü” ilan edilen Ramazan ayının 15’inci gününde 215 yetim ailesine iftar yemeği verdi.
Reyhanlı Belediye binası önünde yapılan iftar programına Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, AK Parti İlçe Başkanı Musa Yüksekgönül, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri katıldı.
Reyhanlı Belediyesi’nin düzenlediği “Dünya Yetimler Günü” iftar programında konuşan Başkan Hüseyin Şanverdi, “Dünya Yetimler Günü olarak kutlanan bugün 215 yetim ailesi ile birlikte yaklaşık olarak 500 kişiye yakın insanın bir araya gelmesine ve aynı sofrayı paylaşmasına vesile olmuş bulunmaktayız. Ramazan ayı başta hoşgörü olmak üzere rahmet ve bereket ayıdır. Ramazan ayı hepimiz için mübarek olsun. Allah bu mübarek aylarda bol bol hayırlar yapmayı nasip etsin. Ramazan-ı Şerifin tüm insanlığa, bolluk, bereket, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Bugün sizlerle birlikte iftarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünya da yaşayan tüm toplumlar sofralarını yani ekmeğini, sevgisini, muhabbetini paylaşırsa gerçek anlamda huzura ermiş olur. Hem dinimizin, hem de gelenek ve göreneklerimizin en önemli Ahlaki bir değeri paylaşmaktır. Ramazan ayı da buna vesile olmaktadır. Bugün burada sizlerle birlikte aynı sofrayı paylaşmaktan çok mutlu oldum hepinize afiyet olsun Allah orucunuzu kabul etsin” dedi.
IMG_0108IMG_0148IMG_0122IMG_0141

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.