RTSO’dan 800 kişilik iftar yemeği - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

19 Nisan 2024 - 23:06

RTSO’dan 800 kişilik iftar yemeği

RTSO’dan 800 kişilik iftar yemeği
Son Güncelleme :

06 Haziran 2018 - 15:59

Bu Haber 7 kez okunmuştur.
reklam

Reyhanlı İlçesi’nde Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) 800 kişiye iftar yemeği verdi.
Her yıl yapılan ve geleneksel hale getirilen iftar yemeğine Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Çüter, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, Cumhuriyet Savcısı Emre Öner, milletvekili adayları, siyasi parti temsilcileri, STK Başkan ve üyeleri ile iş adamları katıldı.
Semazen gösterisinin sunulduğu ve ilahilerin okunduğu iftar yemeğinde Kuran-ı Kerim tilaveti ve sonrasında dua edildi. Ev sahibi TSO Başkanı Necmettin Zaroğlu, Ramazan ayında olmanın sevinci ve mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek Ramazan ve bayramın İslam âlemine barış ve huzur getirmesini temenni ettiklerini ifade etti.
REYHANLI’YI KALKINDIRACAĞIZ
Oda olarak hizmet vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Zaroğlu, “Üyelerimizden aldığımız güçle, birlik ve beraberlik içerisinde Reyhanlı’mıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. En büyük hayalimiz sanayisi ile örnek bir Reyhanlı’yı bir an önce hayata geçirmektir. Organize sanayi bölgemizin gerçekleşmesiyle yapılacak yatırım ve üretimin yanı sıra sağlanacak istihdamla Reyhanlı’mızı kalkındıracağız” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.