Vali Ata Hatay’dan Alkışlarla Uğurlandı - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

28 Mart 2024 - 16:17

Vali Ata Hatay’dan Alkışlarla Uğurlandı

Vali Ata Hatay’dan Alkışlarla Uğurlandı
Son Güncelleme :

20 Kasım 2018 - 9:03

Bu Haber 8 kez okunmuştur.
reklam

Cumhurbaşkanlığı 2018/202 sayılı atama kararı ile Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay’a veda etti.
16 Kasım 2018 Cuma günü saat 17.00’de Valilik avlusuna kendisini uğurlamaya gelenlere kısa bir veda konuşması yapan Vali Ata “Hatay hepinizin bildiği gibi hassasiyeti olan bir ilimiz. Farklı kültürlerin, farklı dinlerin, farklı mezheplerin bir arada barış ve huzur içinde yaşadığı bir kentimiz. Burada barış ve huzurun devam ettirilmesinde herkese önemli görevler düşüyor. Ülkenin birlik ve beraberliği her şeyden önemlidir. Bu kapıdan hizmet almak için giren vatandaşın kökeni, siyasi görüşü benim için hiç önemli olmadı. Asla böyle bir ayrım yapmadım. Bu 26 aylık süreçte bana verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal ediniz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.
Daha sonra Vali Ata, Valilik bahçesine kendisini uğurlamak için gelen protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çalışanlar ile tek tek tokalaştıktan sonra gelenlerin alkışları eşliğinde ilimizden uğurlandı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.