Vali Ata: “İlçelerle el ele vererek çalışacağız” - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

28 Mart 2024 - 00:18

Vali Ata: “İlçelerle el ele vererek çalışacağız”

Vali Ata: “İlçelerle el ele vererek çalışacağız”
Son Güncelleme :

11 Kasım 2016 - 11:24

Bu Haber 7 kez okunmuştur.
reklam

Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay’ın potansiyelini daha da ileriye taşıma konusunda ilçelerle el ele vererek çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
Vali Ata, Reyhanlı Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Tuncay Dursun’dan brifing aldı. Vali Ata, daha sonra Reyhanlı Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Hüseyin Şanverdi’den belediyenin hizmet ve projeleriyle ilgili bilgi aldı.
İlçelerin mevcut durumu, sıkıntıları ve yatırımların son durumlarını görmek için ilçeleri ziyaret ettiğini belirten Vali Ata, merkezi ve yerel yönetimlerde herkesin yapacağı görevlerin farklı olabileceğini ancak Hatay’a hizmet etme noktasında karşılıklı fikir alışverişinin çok önemli olduğunu, Hatay’ın mevcut potansiyelini daha da ileriye taşıma konusunda tüm ilçelerle beraber el ele vererek çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
Vali Ata, Reyhanlı Ticaret Odası ile Reyhanlı Ticaret Borsası’nı ziyaret ettikten sonra kentten ayrıldı.
23561dsc_4378-1024x768

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.