Voleybol oynadılar, stres attılar - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

28 Mart 2024 - 09:05

Voleybol oynadılar, stres attılar

Voleybol oynadılar, stres attılar
Son Güncelleme :

28 Aralık 2018 - 9:10

Bu Haber 11 kez okunmuştur.
reklam

AK Parti Kadın Kolları Hatay İl Başkanlığı, yoğun ve tempolu bir çalışmanın ardından voleybol oynayarak stres attı.
Geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde Antakya Gençlik ve Spor Merkezi’ne giderek keyifli zaman geçiren kadınlar, bir de voleybol maçı yaptı. AK Parti Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Sara Gök ve yönetim kurulu üyelerinin de aralarında bulunduğu çok sayıdaki kadın, sportmenliğe uygun bir müsabaka ile dostluk maçında bir araya geldi. 8’erli 2 grup oluşturan kadınların yaptığı maç 25’e 5 bitti.
Seçim çalışmaları öncesinde üyelerin motivasyonunu arttırmak adına voleybol turnuvası düzenlediklerini belirten AK Parti Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Sara Gök; “ Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Antakya Gençlik Merkezi’nde 8’er kişilik iki takım oluşturarak güzel bir turnuvaya imza attık. Önümüzde oldukça önemli bir yerel seçim sürecine gireceğiz. Yoğun seçim temposuna başlamadan önce üyelerimizin moral ve motivasyonunu yükseltmek adına bu turnuvayı düzenleyerek eğlenceli anlar yaşadık. Teşkilat mensuplarımızın voleybol sahasındaki performanslarını seçim sürecindeki çalışmalarına da yansıtacaklarına inancımız tamdır. Bu fırsatı bizlere sunan Gençlik ve Spor Hatay İl Müdürü Cemil Şensöz ve Antakya Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Cüneydioğlu’na çok teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.