

Reyhanlı’da kimliği belirsiz kişi yada kişiler Asri Mezarlığında bulunan mezarları, mezar taşlarını tahrip ettiler.
İlçeye bağlı Gültepe Mahallesi’ndeki asri mezarlığı ziyaret edenler, çok sayıda mezara ve çevresine zarar verildiğini gördü.
Durumun haber verilmesine üzerine olay yerine gelen polis ekipleri mezarlıkta inceleme yaptı.
Yapılan incelemede 100 civarında mezarın tahrip edildiği ve bazılarının üzerine de çeşitli yazılar yazıldığı belirlendi.
Yaşanan tahribat sonrasında mezarların üzerine “Yakında gelecez, Biz İslam Devletiyiz” yazılarını yazan ve mezarların taşlarını kıran kimliği belirsiz kişi yada kişilerin biran önce bulunmasını isteyen vatandaşlar bu saygısızlığın asla affedilemeyeceğini vefat eden kişilere yönelik yapılan bu saldırıların faili yada faillerinini biran önce bulunmasını istediler.
Ekipler olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.