DOLAR 45,6082 % -0.01
EURO 53,1623 % 0.12
STERLIN 61,4284 % 0.32
FRANG 57,9520 % -0.01
ALTIN 6.660,83 % 0,00
BITCOIN 77.675,02 0.854

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

HATAY ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU

Yayınlanma Tarihi : Google News
HATAY ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU
Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, bir sözünü daha yerine getirdi ve Hatay Orman Bölge Müdürlüğü kuruldu.
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın sözünü verdiği Hatay Orman Bölge Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla onaylanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle hayata geçti.
Hatay Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 14 şube müdürlüğü ve bir başmühendislik kuruldu.
Antakya, İskenderun, Dörtyol, Osmaniye, Düziçi, Kadirli Orman İşletmesi, Serinyol Orman Fidanlık Müdürlüğü ve 169 Nolu Orman Kadastro Başmühendisliği Hatay Orman Bölge Başmüdürlüğüne bağlandı.
Daha önce Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren Hatay ve ilçelerindeki Orman İşletme Müdürlükleri de, Hatay Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösterecekler.
Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay bölgesinde yaşanan yangınlar sonrasında yaptığı açıklamada, Hatay’a Orman Bölge Müdürlüğünün kurulması gerekliliğini dile getirmiş ve bu konuda gerekli adımı atmıştı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.