DOLAR 45,5786 % -0.01
EURO 52,9730 % -0.33
STERLIN 61,1966 % -0.1
FRANG 57,8137 % -0.54
ALTIN 6.594,01 % -1,46
BITCOIN 76.817,91 0.134

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Başkan Yumuşak’tan Umre Yolculuğunda Engelleri Kaldıran Bir Adım

Yayınlanma Tarihi : Google News
Başkan Yumuşak’tan Umre Yolculuğunda Engelleri Kaldıran Bir Adım

Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak, ilçedeki engelli kardeşlerimizi kendi imkanlarıyla umreye gönderiyor.
Başkan Yumuşak, “Başlangıçta 15 kişi olarak planlanan bu anlamlı proje, gönüllerin razı gelmemesiyle birlikte genişletildi. Her biri dua dolu, sabır dolu hayatlar yaşayan engelli kardeşlerimizin tamamını kapsamak istedik.
Bugün, tam 75 engelli kardeşimizi umre yolculuğuna uğurlamak üzere seçtik. Henüz yolculuk başlamadı ama dualar çoktan yola çıktı.
Rabbim niyetlerini kabul eylesin, yolculuklarını kolay eylesin. Bu sadece bir seyahat değil; gönüllere dokunan, umutları yeşerten bir adım. Engelleri kaldırmak, sadece rampalarla değil; yürekle, samimiyetle, dualarla olur.
Bu güzel yolculuğun her adımında yanlarındayız. Allah nasip ederse, onları en güzel şekilde kutsal topraklara uğurlayacağız” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.