
Reyhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın olağan genel kurulu seçimi Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Üç listeyle gidilen kongrede oy çokluğuyla Mustafa Samok başkanlığa seçildi. Samok, Mevcut başkan Mehmet Ateş’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Esnaf ve sanatkârların geniş katılım sağladığı genel kurulda birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.
Divan Kurulu Başkanlığını HESOB başkan vekili Kırıkhan Esnaf ve Sanatkâr Odası Başkanı İbrahim Cihangir’in yaptığı kongrede gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı.
Genel kurula çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile çok sayıda esnaf katıldı. Kongrede, oda faaliyet raporları ve mali tablolar okunarak üyelerin bilgisine sunuldu.
SAMOK: “ESNAFIMIZIN HAKKINI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Kendisine duyulan güvene teşekkür ederek yeni dönemde daha güçlü ve aktif bir oda yapısı için çalışacaklarını belirten Samok, “Esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarını yakından takip eden, çözüm üreten ve sahada aktif bir yönetim anlayışını sürdüreceğiz. Birlik ve dayanışma içerisinde hareket ederek sektörümüzü daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Genel kurul, dilek ve temennilerin ardından sona ererken Başkan Mustafa Samok tebrikleri kabul etti. Esnaf temsilcileri yeni dönemin Reyhanlı esnafı için hayırlı olması temennisinde bulundu.
GİZEM Gazetesi yayın ailesi olarak Başkanlığa seçilen Mustafa Samok ve yönetimini tebrik ediyoruz.







