DOLAR 44,8834 % 0.04
EURO 52,9466 % 0.21
STERLIN 60,8517 % 0.24
FRANG 57,6865 % 0.49
ALTIN 6.921,44 % -0,64
BITCOIN 75.693,80 -0.206

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Reyhanlı’da Çöp Eve Müdahale; 10 Ton Atık Tahliye Edildi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Reyhanlı’da Çöp Eve Müdahale; 10 Ton Atık Tahliye Edildi

Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak’ın talimatıyla ilçede çevre ve temizlik konusunda yürütülen çalışmalar kapsamında belediye ekipleri sahaya indi.
Reyhanlı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen operasyonla bir “çöp ev” temizlenerek mahallede ciddi bir rahatlama sağlandı.
Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin koordinasyonuyla iki gün süren çalışmada tek bir adrese müdahale edildi.
Yapılan temizlik çalışması sonucunda 1 adresten 6 kamyon dolusu yaklaşık 10 ton atık bölgeden tahliye edildi.
MAHALLE NEFES ALDI
Uzun süredir biriken atıkların oluşturduğu kötü koku ve çevre kirliliği, yapılan çalışma ile tamamen ortadan kaldırıldı. Temizlik sonrası mahallede yaşam kalitesinin gözle görülür şekilde arttığı belirtildi.
Reyhanlı Belediyesi ekipleri, halk sağlığını tehdit eden hiçbir duruma izin verilmeyeceğini vurgulayarak denetimlerin aralıksız süreceğini bildirdi.
Başkan Ahmet Salman Yumuşak, çevre temizliği ve halk sağlığı konusundaki hassasiyetlerinin devam edeceğini belirterek, “Reyhanlı her şeyin en güzelini hak ediyor” mesajını verdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.