DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

BAŞKAN ÖNTÜRK, MHP İL KONGRESİ’NE KATILDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAŞKAN ÖNTÜRK, MHP İL KONGRESİ’NE KATILDI

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Mehmet Öntürk, Antakya Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 15. Olağan MHP Hatay İl Kongresine katıldı.

Delegelerin oylarıyla Metin Taşçı’nın yeniden il başkanı seçildiği kongreye Başkan Öntürk’ün yanı sıra; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Kemal Karahan, Abdulkadir Özel, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Saadet Partisi Milletvekili Necmettin Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Erdoğan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Başkan Öntürk: Hatay Bin Yıllık Yurdumuz

Başkan Öntürk kongrede yaptığı konuşmada Hatay’ın bin yıldır yurt edinilen bir coğrafya olduğuna ve çevresinde devam eden silahlı çatışma ve savaşlara vurgu yaparak “böyle bir coğrafyada savrulmadan dimdik ayakta durabiliyor ve şanlı al bayrağımızı daha güçlü yerlere götürüyorsak iki lider sayesindedir: Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli.” ifadelerini kullandı.

6 Şubat depremlerinin yaralarını güçlü devlet ve devletle koordineli çalışan Cumhur İttifakı sayesinde bugün sarıldığını kaydeden Başkan Öntürk, “buradan liderlerimize sesleniyorum; Hatay adına endişe etmeyin. Cumhur İttifakı tüm bileşenleriyle birdir beraberdir ve hep beraber Hatay’ı ayağa kaldırıyor.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman: Hatay, Kuvayımilliye Ruhunun Şehridir

Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Hatay’ın Cumhur İttifakı’nın en güzide şehri olduğunun altını çizerek “Hatay, 40 asırlık Türk Yurdu düşman elinde esir kalamaz diyen Kuvayımilliye ruhunun şehridir.” dedi.

Milletvekili Kaşıkçı: Cumhur İttifakı Türk Milletinin Geleceğini Planlıyor

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Cumhur İttifakının Türkiye için ne kadar önemli olduğunu bildiklerini belirterek “biz biliyoruz ki Cumhur İttifakı, Türk Milletinin geleceğini planlayan ve hazırlayan bir ittifaktır.” diyerek il genelinde tüm ittifak bileşenleriyle uyum içinde çalıştıklarını açıkladı.

İl Başkanı Taşçı: Allah Devletimizi Ebed Müddet Eylesin

Kongrede delegelerin oylarıyla yeniden il Başkanı seçilen Metin Taşçı, “bizim davamız makamlardan ve şahıslardan büyük, bizim ülkümüz bugünlerden büyüktür. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben. Allah birliğimizi daim, devletimizi ebed müddet, milletimizi bahtiyar eylesin.” ifadelerimi kullandı ve kongreye katılanlara teşekkür etti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.