İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

18 Nisan 2024 - 09:32

İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER

İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER
Son Güncelleme :

14 Şubat 2020 - 10:34

Bu Haber 13 kez okunmuştur.
reklam

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği üyeleri, ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmeye devam ediyor.
Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği üyeleri, ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmek için Gülderen İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarete Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt ve yönetim kurulu üyeleri, Gülderen İlkokulu – Ortaokulu Müdürü Mustafa Güneş, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
14 yıldır ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye ve giyim yardımı yaptıklarını ve bundan büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt burada yaptığı konuşmada, “İhtiyaç sahibi çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamaktan son derece mutluyuz. Geleceğin emanetçileri olan çocuklarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için dernek olarak çalışmalarımızı her zaman sürdüreceğiz. Çalışmalarımıza destek veren hayırseverlerimize ve dernek yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Gülderen İlkokulu ve Ortaokulu’na gerçekleştirdikleri ziyaret nedeniyle teşekkür eden Okul Müdürü Mustafa Güneş ise, yardım yaparak çocukları sevindiren ve çocuklarımızın yüzünü güldüren dernek başkanı Serpil Öğüt ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek bir plaket takdim etti.
Gerçekleştirilen etkinlikte ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye ve giyim malzemeleri armağan edildi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.