reklam
reklam
DOLAR 38,4292 % 0.2
EURO 43,8350 % -0.02
STERLIN 51,3195 % -0.01
FRANG 46,4233 % 0.06
ALTIN 4.100,03 % -0,72
BITCOIN 94.913,04 1.955

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

AFET KONUTLARI İNŞAATLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
AFET KONUTLARI İNŞAATLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
reklam

Hatay Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında, Vali Yardımcıları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü yetkilileri ve ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla Kırsal Afet Konutları İnşaatları Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
Toplantıda, deprem sonrası hızla başlatılan depreme dayanıklı kırsal afet konutları inşaat çalışmalarında gelinen son durum ele alındı.
Toplantıda, deprem sonrası yapımına hızla başlanan kırsal afet konutlarının inşaat süreci detaylı bir şekilde değerlendirildi.
Toplantıya katılan yetkililer, kırsal afet konutlarının inşaat sürecindeki son durum hakkında bilgi vererek, sürecin işleyişi ve verimliliği üzerinde durdu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü yetkilileri, inşaatların belirlenen zaman dilimi içerisinde tamamlanması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ifade etti.
Vali Mustafa Masatlı, toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşların güvenli ve sağlam konutlarda yaşamasının önemine dikkat çekti.
Deprem sonrası ortaya çıkan barınma ihtiyacının hızlı bir şekilde karşılanması için tüm kurumların koordineli bir şekilde çalıştığını belirten Masatlı, kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.