AK Parti Ramazan sofrasını Defne’de kurdu - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

19 Nisan 2024 - 04:20

AK Parti Ramazan sofrasını Defne’de kurdu

AK Parti Ramazan sofrasını Defne’de kurdu
Son Güncelleme :

06 Haziran 2018 - 15:55

Bu Haber 6 kez okunmuştur.
reklam

AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen ev sahipliğinde çok sayıda kişinin katılımıyla iftar programı düzenlendi.
Harbiye Mahallesi Deliban Restaurantta düzenlenen iftar programına, AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Çüter, Reyhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yumuşak ile muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.
AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Hüseyin Şanverdi, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimin önemine dikkat çekti. AK Parti teşkilatlarının bu seçime çok önem vermeleri gerektiğini ifade eden Şanverdi, şunları söyledi:“Hep beraber Defne ilçemizden başlayarak kapı kapı dolaşacağız. Cumhurbaşkanımızı ve AK Parti’ye oyumuzu vereceğiz. Bu seçimle Defne ilçemizin kaderini değiştireceğiz. Çünkü Defneli kardeşlerimizin buna ihtiyacı var. Bizler AK Parti olarak hizmet partisiyiz. Siz değerli vatandaşlarımıza hizmet etmek için bu görevlere talip olduk. Onun içindir ki hizmetten yana olmanız gerekmektedir.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Defne ilçesine hizmette bulunmadığını belirten Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Hüseyin Şanverdi: “Hatay Büyükşehir Belediyesi de hiçbir katkıda bulunmadı. Maalesef Hatay Su ve Kanalizasyon (HATSU) ve Hatay Büyükşehir’in bütçelerine baktığımız zaman bir yılda bir buçuk kat trilyon bütçesi olmasına rağmen bu ilçeyi yönetemedi. Hatay Büyükşehir Belediye başkanı sizlerin oylarıyla seçildi ve orada sizlerin oylarıyla yönetiyor. Ama maalesef bu bütçeyi verimli kullanamadı. Esnafımızı mağdur etti. 26 Nisan’da Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi’ni bıraktım. Hep esnafımızın sesi oldum. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yanlışları cesurca dile getirdim. Bu konuda da çok mücadele ettim. Biz her zaman yanlışlara dur demek için mücadele verdik, bundan sonra da mücadele etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
Türkiye zor bir süreçten geçtiğinin altını çizen Şanverdi: “Özellikle son iki yılda bir yandan IŞID ile bir yandan da PKK ile mücadele ederken bir yandan da FETÖ terör örgütüyle mücadele ediyoruz. Bu süreçte sizler her zaman vatanımızın, milletimizin ve devletimizin yanında oldunuz. Bizlere bu konuda destek verdiniz. Yanı başımızda bir terör devleti kurulacaktı. Yaklaşık beş bin tane tırı oraya götürdüler ve yığın yaptılar. Beş yıldır tüneller kazıldı. Bu tünellerin kazılmasının en büyük nedeni Hatay’ı karıştırarak Suriyelileştirmek. Bu duruma Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dur dedi. Defneli kardeşlerimiz Hatay’da bu gün barış, huzur varsa Cumhurbaşkanımızın hainlerin planlarını bozmasından ötürü var. Cumhurbaşkanımız bu planları bozarak Amerika’ya, Rusya’ya ve İran’a karşı geldi. Avrupa Birliğindeki oynanan tüm oyunlara karşı gelerek bu planları bozdu. Hatay halkını barış ve huzur içerisinde bıraktı. Afrin’de hala Türk askerlerimiz var. Ben de Afrin’e gittim. Orada yaşayan insanlar huzurlu. Çünkü oradaki PYD güçleri oradaki insanlarımıza eziyet ediyordu. O bölgede sıkıntılar bitti ve artık huzur bu bölgelerde daima olacak. Hatay’a artık füze gelmiyor. Bu operasyonlar olmasaydı belki Defne İlçemize de füze gelecekti. Bizler her ne olursa olsun dimdik ayakta durmasını bildik. Bundan sonra ds barış iklimi buralarda devam edecek. AK Parti’nin hizmetleri Defne İlçemize de gelecek. AK Parti milletvekillerimiz sizlere hizmet etmenin onurunu ve mutluluğu yaşayacağız. Bu Bizlere lütfen bir adım atın. Bizlerin burada olmasının tek sebebi sizler siniz. AK Parti’ye oy veren pişman olmaz. Bu anlamda 24 Haziran seçimlerinde Defneli kardeşlerimizin desteklerini bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.
İfrat programı çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.