BAKAN ARSLAN: BİRİLERİ OYUN KURUYOR, BİZDE BU OYUNLARI BOZUYORUZ - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

19 Nisan 2024 - 08:05

BAKAN ARSLAN: BİRİLERİ OYUN KURUYOR, BİZDE BU OYUNLARI BOZUYORUZ

BAKAN ARSLAN: BİRİLERİ OYUN KURUYOR, BİZDE BU OYUNLARI BOZUYORUZ
Son Güncelleme :

26 Kasım 2019 - 9:33

Bu Haber 20 kez okunmuştur.
reklam

Bir dizi ziyarette bulunmak için Hatay’a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın ilk ziyareti AK Parti Hatay İl Başkanlığı oldu.
Burada yoğun ilgiyle karşılanan Bakan Arslan’ı, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu makamında ağırladı. Başkan Yeloğlu Bakan Arslan’ı medeniyetlerin şehri Hatay’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bakan Arslan da nazik kabulünden dolayı Başkan Yeloğlu’na teşekkür etti.
Bakan Arslan daha sonra il başkanlığı toplantı salonunda partililerle ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Bakan Arslan, burada açıklamalarda bulundu.
HATAY SİZLER İÇİN OLDUĞU KADAR BENİM İÇİN DE ÖNEMLİ
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan yaptığı konuşmasında, “Hatay sizler için olduğu kadar benim için de önemli. Bizler Hatay’ımızın gelişmesine, büyümesine bir tutam tuz atma şansını yakalamış kardeşiniz olarak o günden beri Hatay’ın dertleriyle dertlenip, Hatay’ın kalkınması için çalışan kardeşlerinizin, arkadaşlarınızın yanında yer bulabildik. Şimdi görüyorum ki milletvekili arkadaşlarımız, il başkanımız ve sizler bu işin takibini yapıyorsunuz. Onun da sonuçlarını almak üzere gayretler gösteriyorsunuz ve sonuçlarını da en güzel şekilde alacağız. Tekrar söylüyorum sadece ilimiz Hatay için değil, bu projeler ülkemiz ve bölgemiz için önemlidir. Bu projeler yapılırken sadece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gayreti, Binali Yıldırım’ın gayreti o gün için görev almış naçizane Ahmet Arslan’ın gayreti ve milletvekillerimiz ile il başkanlarımızın gayretleri ile olmuyor. Asıl sizlerin gayreti ile oluyor. Sizler kapı kapı, sokak sokak, mahalle mahalle geziyorsunuz. 3 Kasım geride kaldığına göre 18’inci yılın içerisindeyiz. Siz bu kadroları bu kadar güçlü kıldığınız için hizmetler yapılıyor, yapılmaya da devam ediyor.” Dedi.
OYNANAN OYUNLAR BÜYÜYOR, DAHA DA GÜÇLENMEMİZ GEREKİYOR
Yapılan duanın sadece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Binali Yıldırım’a, Ahmet Arslan’a, milletvekillerimize ve il başkanlarımıza değil. Bu dua onları güçlü kılan AK kadrolara olduğunu vurgulayan Bakan Arslan; “Bu da sizlerin aracılığı ile bunlara inanan ve ülkemizin geleceğine inanan destek verenleredir. En tepedekinden en aşağıdakine kadar, bu davaya inanıp, bu dava üzerinden insanımıza hizmet eden herkesedir o dua. Bu kadar insan dua alıp bu kadar güçlü bir şekilde yol alınca ne yazık ki birileri de nasıl çelme takarım, nasıl zayıf düşürürüm, nasıl maşalık ettiğim hizmetkârlık ettiğin düşüncelere veya art niyetlere daha fazla hizmet ederim, diyenlerde boş durmadan bu kutlu yürüyüşü durdurmaya ve çelme takmaya çalışıyor. Bu konuda çok dikkatli ve gayretli olmamız lazım. Yılgınlığa düşmememiz lazım. Seçim döneminde değiliz. Seçime üç buçuk yıl var. Bizim açımızda üç buçuk yıl var. Belediye başkanlarımız açısından dört buçuk yıl var. AK Parti olarak her zaman şunu söylüyoruz: Seçimin bittiği günün hemen ertesi günden itibaren yeni seçime hazırlıklı olmak zorundayız. Her seçimde siyasiler olarak şunu söyledi: Bu seçim en önemli seçim. Hepimiz şahidiz. Peki nedir en son seçimi en kıymetli kılan? Benim kanaatim birileri düşmanlık ediyor, birileri yolumuzu kesmeye çalışıyor, birileri iftiraları ve yalanlarıyla çelme takmaya çalışıyor. Tabiri cariyse oyun kuruyor, bizde o oyunları bozuyoruz. Biz onların oyunlarını bozdukça o çok önemli dediğimiz son seçimi kazandıkça, onlar bir sonraki seçime daha güçlü hazırlanmak ve daha büyük oyunlar kurmak için yine boş durmuyorlar. Oyunlar kuruyorlar. Dolayısı ile bir sonraki seçimde onlar daha büyük oyunlarla geldikçe ve o oyunları bozmamız gerektiği için bir sonraki seçim daha büyük, daha kıymetli ve daha önemli oluyor. Bunu bilerek inşallah bundan sonra da daha güçlü bir şekilde hem liderimizin arkasında durmak ve hem davamızın arkasında durmak lazım. Bu kutlu yürüyüşü devam ettirmek lazım. Bunu anlatmanın en kolay olduğu, en rahat anlaşılabileceği yerdeyiz. Hatay’dayız.” İfadelerini kullandı.
DAHA FAZLA ÇALIŞMAMIZ LAZIM
Bakan Arslan son olarak; “Etrafımızı yangın yerine çevirmeye çalışanların bundan iki sene önce hemen sınırdan direk bizim insanımıza sivil kardeşimize kast edebildiğinin şahitleriyiz. Birlikte geldik, birlikte yaşadık ve birlikte takip ettik. Ama sınır ötesindeki bataklığı kurutunca oradan bize sivrisinek bile gelmemeye başladı. İşte o bataklığı kurutmanın ne kadar önemli olduğunu en iyi siz biliyorsunuz. Buradan da sadece Hataylılara değil, eriştiğinizin dilinizin erdiği her yere bunu iyi anlatmanız lazım.Çok kıymetli ve çok önemli bir konudur. Ülke güçlendikçe, ülke büyüdükçe, ülkenin sözü Dünya’da daha çok geçerli hale geldikçe, hele de çok kıymetli bir lideri olup ve bu kıymetli liderin sözü Dünya’da geçerli ise bu sefer sadece etrafımızdakiler değil, Dünya’daki oyuncular Türkiye’yi zayıf düşürmek ve onun liderini zayıf düşürmek için her yola başvurdular. Cumhurbaşkanımızın sözü Dünya çapında geçerliliğini, etkisini ve ağırlığını arttırdıkça uğraşmamız gereken alan ve cephe sayısı artıyor. Bize düşen görev,17 yıldır çok çalışıyoruz, çalışıyoruz ama daha fazla çalışmamız lazım. Birilerin yalanının arkasına takılanlara bizim doğruyu anlatıp o yoldan gitmelerini engellememiz lazım. 17 yıldır bu davayı buraya getiren Ömerlerin de Ömer olduğunu unutmamamız lazım. Ömerler, Haticeler, Mustafalar bizleriz ama daha da güçlenmemiz lazım, çünkü oynanan oyunlar büyüdü. Biz daha fazla bu yolda gayret sarf ederken yenilerin de bizlerle olması gerekiyor. Bu dava sayesinde bir yerlere gelenler, kimin omuzlarında geldiğini unutarak, şimdilerde bu davaya zarar vermek istiyorlar. Dünde çıktı, bu günde var, yarında olacak. Ama bizim yapmamız gereken bir gidiyorsa iki getirmek, işte o zaman biz bu yolda güçlenerek büyümeye devam ederiz.” Dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.