Başımız sağ olsun ama nereye kadar? - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

29 Mart 2024 - 12:18

Başımız sağ olsun ama nereye kadar?

Başımız sağ olsun ama nereye kadar?
Son Güncelleme :

09 Temmuz 2019 - 12:40

Bu Haber 11 kez okunmuştur.
reklam

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, ilçede meydana gelen patlamanın ardından Milletin Birliğine yönelik gerçekleştirilen saldırıları kınadı. Başkan Zaroğlu barış, huzurve mutluluk kelimelerinin naif kelimeler olarak metinlerde kaldığının altını çizerek “Başımız sağolsun ama nereye kadar” dedi.
Zaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Reyhanlı- HATAY Barış, kardeşlik, hoşgörünün hakim olduğu kadim bir Anadolu şehri biz hangi ara bu hale geldik. Hatay Reyhanlı’da yine bir patlama. Yine bir felaketten dönüş. Hepimize geçmiş olsun ama ben bu şehrin adını böyle haberlerde görmekten çok sıkıldım. Tam işler düzeldi işimize odaklanalım diyoruz bir hadise bir olay ama şu bilinmeli ülkemizin Birliği beraberliği söz konusu olunca bu aziz Türk milleti vatan bayrak cumhuriyetimize sahip çıkma adına üzerine düşen görevi yapacaktır. “BARIŞ”, “HUZUR” ve “MUTLULUK” maalesef naif kelimeler olarak kaldı metinlerimizde. Başımız sağolsun ama nereye kadar? Teröre lanet olsun. Milletimizin birliğine kasteden alçakları lanetliyorum. Reyhanlı’da meydana gelen ve terör saldırısı hazırlığının izlerini taşıyan patlama sonrası vatandaşlarımız sağduyu ile yetkili makamların açıklamalarına itibar etmelidir. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşama irademizi hiçbir kuvvet bozamaz. Ülkemize ve milletimize geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.