BAŞKAN ÇÜTER’DEN RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJI - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

19 Nisan 2024 - 06:19

BAŞKAN ÇÜTER’DEN RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN ÇÜTER’DEN  RAMAZAN AYI  KUTLAMA MESAJI
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2018 - 8:51

Bu Haber 12 kez okunmuştur.
reklam

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Çüter Ramazan ayı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.
“Oruç Sabrın, Sabır da İmanın yarısıdır.” Diyen Başkan Mimar Mehmet Çüter şunları söyledi;
Ramazan ayı, birlik beraberlik ayıdır, yardımlaşma dayanışma ayıdır. Ramazan ayı; Arınma, günahlardan kaçınma ve sükunet ayıdır. İslamın insanlara bağışlamayı öğrettiği, bu yolda fırsatlar verdiği zaman dilimidir.
Bizi bu ortak duyguda buluşturan; ahlaki ve manevi duyguların çok yoğun olarak yaşandığı içinde bulunduğumuz Ramazan ayıdır.
Hülasa Ramazan ayı; İbadet, rahmet ve mağfiret ayıdır. Bereketi bol, hayrı çok olan bir aydır. Bu ay yardım, bağış, rahmet ve ihsan ayıdır. Ramazan ayı, bir yıllık maddi ve manevi kirlerden temizleneceğimiz, insani duyguların coştuğu, tövbe edip hakka yönelme şuurunun geliştiği terbiye ayıdır.
İslam âlemi olarak mübarek Ramazan ayını çok iyi değerlendirip feyzinden faydalanmalıyız.
Dostlukların sevgi ve sabır ile beslendiği bu mübarek Ramazan ayının ülkemizi ve İslam âlemini bereketiyle donatması, tüm müminlerin gönüllerinin sevgi ve iman coşkusu ile taşması, tutulan oruçların yapılan ibadet ve duaların Allah katında kabul olması, gönüllerin iman, sevgi ve kardeşlik bağlarıyla birbirine bağlanması temennisiyle İslam aleminin, Reyhanlılı hemşerilerimizin Ramazan-ı Şerifleri hayırlara vesile olsun.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.