Başkan Mehmet Hacıoğlu’nun 11 Mayıs Şehitlerini Anma Mesajı - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

29 Mart 2024 - 10:42

Başkan Mehmet Hacıoğlu’nun 11 Mayıs Şehitlerini Anma Mesajı

Başkan Mehmet Hacıoğlu’nun 11 Mayıs Şehitlerini Anma  Mesajı
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2019 - 9:24

Bu Haber 20 kez okunmuştur.
reklam

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu; 11 Mayıs 2013 tarihinde Reyhanlı’da yaşanan hain saldırı sonucunda şehit olan 53 vatandaşımızın anısına mesaj yayımladı.
Başkan Hacıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;
“11 Mayıs 2013 tarihinde düzenlenen ve 53 vatandaşımızın Şehit edildiği hain saldırının 6. yıldönümünde şehitlerimizi Rahmet ile anıyorum. Bugün bir Annenin evladından koparıldığı, bir Babanın ocağının söndüğü, ailesinin dağıtıldığı, bir kardeşin bir daha hiç göremeyeceği ağabeyine son bakışının yıl dönümüdür. Hain saldırının üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen acımız hala ilk günkü tazeliğini koruyor. Ancak halkımız büyük bir sebatla acıya karşı direnerek, kısa sürede yaralarını sarmıştır. Metaneti ve ferasetiyle fitne ve şer odaklarına fırsat dahi tanımayarak asil duruşunu sergilemiştir.
Bizler bu acıların bir daha yaşanmamasını millet olarak hep birlikte temenni ediyoruz. Biz gerek ilçemizde yaşanan terör saldırısını, gerekse ülkemizin değişik yerlerinde ve değişik zamanlarında yaşanan terör saldırılarının menşeine, yapana, yaptıranına bakmaksızın tüm terör faaliyetlerini lanetliyoruz. Terörün dünyada, bizim ülkemizde ve insanların var olduğu her yerde yaşanmamasını istiyoruz. Huzur ve refah içinde, insanların, çocukların kısacası tüm masum ve günahsız insanların öldürülmediği bir dünya istiyoruz.
Şehidim nur içinde yat; Serhat şehrimizin aziz şehitleri sizleri unutmadık ve unutmayacağız, rahmet ve minnetle anıyoruz.
Kıymetli Reyhanlılılar, sağduyulu kardeşlerim; 11 Mayıs 2013 tarihinde Yaşadığımız bu menfur saldırının bir daha tekrarlanmamasını Yüce Allahtan Ülkem adına diliyorum. Aziz Şehitlerimizi tekraren Rahmet ve saygı ile anıyorum.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.