BAŞKAN SAVAŞ: KADINLARIMIZ BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERDİR - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

29 Mart 2024 - 08:52

BAŞKAN SAVAŞ: KADINLARIMIZ BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERDİR

BAŞKAN SAVAŞ: KADINLARIMIZ BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERDİR
Son Güncelleme :

06 Mart 2015 - 18:56

Bu Haber 8 kez okunmuştur.
reklam

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Savaş yayımladığı mesajda, kadının ihmal edildiği, ikinci plana atıldığı ve yok sayıldığı bir toplumun varlığını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmesinin mümkün olmadığını belirtti.

Kadınlarımızın toplumun her alanında kendini gösterebilmelerinin yanı sıra, faaliyetlere ve yönetime ortak olmaları da gerektiğini ifade eden Başkan Savaş, sözlerine şöyle devam etti: “Aile kurumunun temel taşı olan kadınlarımızın, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarını sağlayacak şartları hazırlamak hepimizin ortak sorumluluğudur. Kadınlarımız eş olarak, anne olarak kısacası her alanda çok önemli sorumluluklar üstlenmektedirler. Geçmişten günümüze kadınlar toplumsal, siyasal, sosyal ve ekonomik alanda pek çok sıkıntılarla mücadele etmek zorunda kalmışlardır. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde kadın-erkek bütün fertlerinin eşsiz fedakarlıklarıyla kazandığımız Kurtuluş Savaşı sonrasında kurulan Türkiye Cumhuriyeti, kadın hakları konusunda da öncü bir konuma sahiptir. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, Türk ve dünya kadınlarına şiddetten uzak, sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.”
BAŞKAN SAVAŞ KADINLARIMIZ BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERDİR (1)BAŞKAN SAVAŞ KADINLARIMIZ BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERDİR (2)

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.