BAŞKAN SAVAŞ’IN REGÂİB KANDİLİ MESAJI - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

20 Nisan 2024 - 15:32

BAŞKAN SAVAŞ’IN REGÂİB KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN SAVAŞ’IN REGÂİB KANDİLİ MESAJI
Son Güncelleme :

27 Şubat 2020 - 12:12

Bu Haber 14 kez okunmuştur.
reklam

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, mübarek üç ayların habercisi olan Regâib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Yayımladığı mesajında üç ayların tüm dünya ve insanlığa huzur, bereket ve sevgi getirmesini dilediğini ifade eden Başkan Savaş, “Bu gece kalbimizin sevgi, huzur, birliktelik ve içtenlikle dolacağı en güzide gecelerden bir tanesidir. Böyle anlamlı geceler bizi birbirimize yaklaştırır, aramızdaki sevgi bağlarını güçlü kılar. Bu kutlu gece vesilesiyle aramızdaki dargınlıkları bir kenara bırakmalı ve kalıcı huzur için Rabbimize dua etmeliyiz. Dualarımız, Orta Doğu ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan kaoslara son versin; gelecek barış ve sevgi dolu günlerin köprüsü olsun.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Hataylı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Regâib Kandili’ni kutlar; aramızdaki sevgi ve kardeşlik duygularının artmasına, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olması temennisiyle saygı ve selamlarımı sunarım” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.