BAŞKAN SAVAŞ’TAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

29 Mart 2024 - 11:51

BAŞKAN SAVAŞ’TAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN SAVAŞ’TAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
Son Güncelleme :

08 Mart 2016 - 9:29

Bu Haber 5 kez okunmuştur.
reklam

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Kadına yönelik şiddet, ayrım ve istismar son bulmalı diyen Başkan Savaş mesajında, şu ifadelere yer verdi: “Bugün kadınların özgürlük, eşitlik mücadelesine, yaşam haklarına ve çalışma koşullarına dikkat çekmek açısından çok önemli ve anlamlı bir gündür. 8 Mart, kadına yönelik şiddetin, toplumsal cinsiyet ayrımcılığının ve cinsel istismarların yaşanmadığı bir dünya için bir kez daha kadınların sesine ses olduğumuz gündür.
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de aydınlanma, ilerleme ve gelişmenin en önemli koşullarından bir tanesinin kadınların özgürleşmesidir. Bu nedenle cinsiyet eşitliği bilinci içselleştirilmeden hiçbir alanda ilerleme kaydetmek mümkün olmayacaktır. Bizler hem özel yaşamımızda hem de iş dünyamızda adımlarımızı bu bilinçle atıyor, kadınlarımızın sosyal, eğitsel, kültürel ve siyasal yaşama katılımını arttırmak amacıyla yoğun çaba harcıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, kadına yönelik şiddetin son bulduğu, güvenli ve huzurlu bir dünyada; barışa, umuda ve tüm güzelliklere kadınlarla el ele yürümek dileğiyle Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
(Haber Merkezi)

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.