

AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Şaban Kurt, AK Parti Hatay İl Binası’nda düzenlenen devir teslim töreni ile yeni atanan başkan Mustafa Alkaya’ya görevi devretti.
Yönetim Kurulu toplantısından önce düzenlenen etkinlikte AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu’na doğum günü sürprizi yapıldı. Başkan Yeloğlu, ince düşüncelerinden dolayı partililere teşekkürlerini iletti. AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları eski başkanı Şaban Kurt kısa bir konuşma yaparak, yeni başkan Mustafa Alkaya’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yeni dönem AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları’na atanan Mustafa Alkaya da çalışmalarından dolayı eski başkan Şaban Kurt’a teşekkürlerini iletti. Başkan Alkaya, “Birlikte başarılara imza attığımız değerli kardeşlerimizle beraber, bayrağı aldığımız yerden devam ettireceğiz. Partimiz için ortaya konulan mücadele ve katkıları asla unutmayacağız. Hatayımız için, AK Partimiz için her zaman 7-24, ortaya güzel çalışmalar koymak için gayret edeceğim. Biz bu şehrin gençleriyiz. Hem Hatay hem de partimiz için üstün performans göstereceğiz” şeklinde konuştu.
Genç başkanın konuşmalarının ardından AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Sabahat Özgürsoy Çelik de kısa birer konuşma yaparak, emeklerinden dolayı Şaban Kurt’a teşekkür ettiler ve yeni başkan Mustafa Alkaya’ya başarılar dilediler.
HERHANGİ BİR BAŞARISIZLIK SÖZ KONUSU DEĞİL
Etkinlikte konuşma yapan bir diğer isim de AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu oldu. Başkan Yeloğlu, “Şaban Kurt kardeşimiz hepinizin bildiği gibi; herhangi bir başarısızlıktan dolayı değil, sadece yaşının dolmasından dolayı, gençlik kollarında kalamayacağından dolayı görevi devretmektedir. Şaban kardeşime bugüne kadar teşkilatımıza verdiği emeklerden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Tabi Şaban kardeşimiz aynı zamanda Reyhanlı’da Meclis Üyemiz ve ben inanıyorum ki hangi görev verilirse yapacak kapasitede bir arkadaşımız olarak teşkilatımızdaki varlığını sürdürmeye devam edecektir. Mustafa Başkana da hayırlı uğurlu olsun diyerek ona kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.
Yoğun katılımla gerçekleşen törene; AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katılım gösterdi.