Erdemci: Hem sevinç hemde hüznü bir arada yaşadım - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

19 Nisan 2024 - 21:15

Erdemci: Hem sevinç hemde hüznü bir arada yaşadım

Erdemci: Hem sevinç hemde hüznü bir arada yaşadım
Son Güncelleme :

14 Eylül 2018 - 9:05

Bu Haber 68 kez okunmuştur.
reklam

Reyhanlı ilçesinde, 11 Mayıs 2013’te yaşanan iki ayrı patlamada hayatını kaybedenlerin yakınları, mezara koştu.
Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik’in MİT tarafından Suriye’nin Lazkiye kentinde yakalanarak Türkiye’ye getirmesi sonrasında, patlamalarda hayatlarını kaybedenler soluğu yakınlarının mezarı başında aldı.
Saldırılarda oğlu Halil Erdemci’yi kaybeden Medine Erdemci, yaptığı açıklamada, Acılarının hiçbir zaman dinmeyeceğini söyledi.
Patlamada 1 oğlunu kaybeden 2 oğlu da yaralanan Erdemci, “Yakalanma haberini alınca sevinçten mi, üzüntüden mi bilmiyorum ağlamaya başladım. Hem sevinç hemde hüznü bir arada yaşadım. Bir nebzede olsa bombayı hazırlayanlardan birinin yakalanması sevindirdi.” dedi.
Umarım tüm suçlular yakalanır diyen Erdemci, “Haberi aldığım zaman evladıma gitmek istedim. Mezarını ziyaret ederek dualar ettim, her gittiğimde aynı acıları yaşıyorum. Umarım yakalanan ve bu saldırıları yapanlara idam cezası verilir. Devletimizden Allah razı olsun, 28 yaşında evladımı kaybetmek kolay değil, daha 6 aylık evladına doymadı benim çocuğum.” diye konuştu.
Diğer ailelerde kaybettikleri yakınlarının mezarlarını ziyaret ederek, dualar etti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.