reklam
reklam
DOLAR 40,1751 % 0.23
EURO 47,0396 % 0.01
STERLIN 54,5021 % 0.15
FRANG 50,4084 % 0.21
ALTIN 4.307,41 % 0,55
BITCOIN 117.974,04 6.096

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

Eski vekil Şefik Çirkin’den Reyhanlı’da Terör uyarısı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Eski vekil Şefik Çirkin’den  Reyhanlı’da Terör uyarısı
reklam

Sosyal medya hesabından kaygılarını yaptığı yazılı açıklama ile kamuoyuna duyuran Hatay’ın tecrübeli siyasetçisi eski milletvekili Şefik Çirkin Reyhanlılı tüm vatandaşlara, STK’lara, siyasi partilere seslenerek: “Yapılan ve yapılacak olan tüm terör tacizleri Reyhanlı’nın giderek boşalmasına yol açacaktır. Önce maddi durumu müsait olanlar, sonra da diğerleri çocuklarına bir gelecek hazırlamak adına, yine fakir ama huzurlu yaşamak için yurtlarını terk edeceklerdir, gidişat budur” dedi.
İLERİDE HAYIRLA ANILMAYACAK!
Reyhanlı’yı karanlık mahfillerce “SEÇİLMİŞ” bir yer ve ilerde hayırla anılmayacak bir ilçe olacağı öngörüsünde de bulunan eski Milletvekili Şefik Çirkin “Bunu bilerek ve tecrübemizle korkmadan söylüyoruz, söylemek zorundayız. Öyle bir gün gelecek ki Reyhanlı’da Reyhanlılı mumla aranır hale gelecektir. Reyhanlı çökecek ve kanunsuzlukların merkezi haline gelecektir Güzelim şehrimiz terör yuvası haline gelecektir. Çünkü şehirde şehrin namusunu, dokusunu, huzurunu koruyacak Reyhanlılı kalmayacaktır. Bu uyarıyı tarihsel misyonumuz ve Reyhanlı’yı seven biri olarak yapıyoruz. Biz ayrılığı bırakıp bir araya gelmeli ve çare üretip bunu hayata geçirmeliyiz” diye konuştu.
GEÇ KALMAMALIYIZ…
Reyhanlı’nın Arabıyla, Türkmen’iyle, Çerkez’iyle, Kürdüyle “Ne mutlu Türk’üm diyene” diyebilen milliyetçi vatansever, kahraman bir şehir olduğunun altını çizdiği açıklamasında eski vekil Çirkin şunları kaydetti: “Reyhanlı daha güzel şeylerle anılmayı hakeden bir şehirdir. Reyhanlı’nın ekmeğini yemiş suyunu içmiş biri olarak her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Çünkü Reyhanlı’ya borcumuz var. Tüm hemşehrilerimi gönül dolusu muhabbetle kucaklar hepsine saygılar sevgiler sunarım…”

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.