

Reyhanlı İlçe Ticaret ve Sanayi Odası’nca (TSO), yurt dışına yaptığı gıda ihracatında yıllık 30 milyon dolarlık döviz girdisi sağlayan genç işadamına plaket verildi.
Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Necmettin Zaroğlu, yönetim kurulu üyeleri ile ziyaret ettikleri genç işadamı Cuma Demir’in yıllık 30 milyon dolarlık ihracat yaparak ülkeye önemli katkı sağladığını belirtti.
Başarılı çalışmasından dolayı Demir’i kutlayan Başkan Zaroğlu, “Yaptığı katkı ile Türkiye’ye önemli döviz girdisi sağlayan genç girişimcimiz Cuma Demir’i kutluyorum” dedi.
Genç işadamı Demir ise, ilerleyen günlerde damlama sulama tesisi kurarak ovada önemli bir çalışma başlatacağını belirterek, çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini kaydetti.