Gök, Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

19 Nisan 2024 - 08:29

Gök, Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Gök, Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı
Son Güncelleme :

10 Ocak 2019 - 18:53

Bu Haber 8 kez okunmuştur.
reklam

AK Parti Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Sara Gök, “Çalışan Gazeteciler Günü “dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gök, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Günümüz şartları değerlendirildiğinde, en değerli şeyin bilgi olduğu ve bilgiye sahip olanın yönetme kabiliyetinin arttığı bilinen bir gerçektir. Bilgiye ulaşma yollarının gün be gün arttığı bu çağda işini hakkıyla yapan gazetecilerin değeri daha iyi anlaşılmaktadır. Bilgiyi, doğru şekilde alıp, doğru ve hızlı şekilde aktarma görevi, kökleri eskilere dayanan bir meslek olan gazetecilik mesleğinin temsilcilerinindir.
Yorucu ve zor şartlarda görev yapan Basın Mensuplarımız hem kamuoyunun istek ve taleplerini doğru ve objektif bir şekilde yansıtma, hem de bu görevi ifa ederken onları doğru ve tarafsız şekilde bilinçlendirme görevini yerine getirmektedir.
Gazetecilik mesleği, zor şartlarda icra edilen, sorumluluk düzeyi diğer mesleklerden çok çok daha yüksek olan, ve doğruların aktarılması anlamında büyük fedakarlık isteyen bir meslektir. Bu bağlamda, hak için, haklı için yazan, bilgiyi doğru aktaran, güçlünün haklı olduğunu değil; haklının güçlü olduğunu savunan gazetecilerin hem ilimizi hem ülkemizi daha ileri ve daha demokratik yarınlara taşıyacağına yürekten inanıyoruz.
Basın kuruluşlarımızda bu onurlu görevi ifa eden ilkeli tarafsız ve görev bilinci ile hareket eden Basın Yayın ilkelerine duyarlı tüm Basın Mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü içtenlikle kutluyorum.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.