reklam
reklam
DOLAR 38,7786 % 0.39
EURO 43,8944 % 0.27
STERLIN 51,6488 % 0.37
FRANG 46,6481 % 0.44
ALTIN 4.143,57 % 0,97
BITCOIN 104.580,13 1.28

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

HACIOĞLU; “BUGÜN BİRLİK OLMA VE GÜÇLÜ OLMA ZAMANI”

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam

AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Mehmet Hacıoğlu, Reymar Restaurantta Muhtarlarla bir araya geldi.
Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, İlçe Başkanı Mustafa Yıldız, Hatay Muhtarlar dernek Başkanı Mahmut Gülcü ve Muhtarların katıldığı yemekte konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Mehmet Hacıoğlu, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimle ilgili konuşmasında, “Bu seçim hem ülkemizdeki istikrarın devamı açısından hem de Reyhanlı’mızın bir iktidar partisi milletvekili tarafından temsil edilmesi açısından çok önemlidir” dedi.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili Genel seçimlerinin önemine değinen Hacıoğlu, şu ifadelere yer verdi; ” Saygı değer misafirler, Reyhanlı’nın değerli muhtarları, sizler seçilmiş insanlarsınız. Seçilmiş insan omuzlarına bütün seçmenlerinin ve bütün mahallenin yükünü almış insandır. Makamlar, onları kullananların becerisine, azmine, çalışkanlığına göre hizmet verilmesini bekler. İster bakan ister belediye başkanı isterse muhtar olsun, herkesin bulunduğu makamı şanına yakışır şekilde kullanması halkın da en büyük beklentisidir.
Reyhanlı’mızın eksiklerini, halkımızın beklentilerini en iyi bilenler sizlersiniz. Bu beklentilere cevap verememek de en çok sizlerin zoruna gidiyor olsa gerek.
Şehrimiz, Suriyeli misafirlerimizin yoğun olarak bulundukları bir bölge. Çiftçilerimizin, nakliyecilerimizin, esnafımızın her birinin nasıl sorunlarla boğuştuklarını çok iyi biliyorum.
Ayrıca, üç dönemdir sorunsuz bir şekilde belediyemizi yöneten sayın başkanımız Hüseyin Şanverdi’nin bazı yetkileri mecburen büyükşehire devredince sorunların nasıl arttığını da biliyorum. Yolların yapılmaması, su faturaların şişirilmesiyle CHP zihniyeti başlı başına bir sorun haline gelmiş durumda. Bunların hepsini çok iyi biliyoruz.
İşte biz, şehrimizin bu sıkıntılarını giderme, Ankara’daki sahipsizliğini bitirme adına yola çıktık. Benim meclise girmem demek, sizlerin ve değerli Reyhanlı halkının sesinin Ankara’da çok daha gür çıkması demek.
Bugün, Hatay için, Reyhanlı için, mahallelerimiz için, aramızdaki ayrımcılığı, gruplaşmayı bırakıp, birlik olma ve güçlü olma zamanı.
Hepimiz biliyoruz ki; ancak birlikten güç doğar. Yarınların, hepimize hayır getirmesi temennisiyle hepinizi yürekten selamlıyorum” diye konuştu.
Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, İlçe Başkanı Mustafa Yıldız, Ziraat Odası Başkanı Şemseddin Cünedioğlu, konuşmalarında Hacıoğlu’na başarılar dilediler.
Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Milletvekili Aday Adayı Mehmet Hacıoğlu’na başarı dileyerek, 7 Haziran’da yapılacak Genel seçimde Reyhanlı’dan bir Milletvekilinin TBMM’de bulunmasını arzu etiklerini söyledi. Şanverdi, ” Reyhanlı’dan Milletvekili gönderebilmek için STK ve muhtarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu konuda hepimiz çaba göstereceğiz, mücadele edeceğiz. Hedefe ulaşacağız. Biz Reyhanlı’nın kazanmasını istiyoruz. Bunun içinde mücadele ediyoruz” dedi.
IMG_6047IMG_6034

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.