HACIOĞLU; “Teşkilatımızın bütün birimleri ilk günkü gibi dimdik ayakta” - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

29 Mart 2024 - 08:08

HACIOĞLU; “Teşkilatımızın bütün birimleri ilk günkü gibi dimdik ayakta”

HACIOĞLU; “Teşkilatımızın bütün birimleri ilk günkü gibi dimdik ayakta”
Son Güncelleme :

06 Mart 2015 - 13:50

Bu Haber 6 kez okunmuştur.
reklam

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimde Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Hacıoğlu, AK Partiyi daha yüksek yerlere taşımak için var gücü ile çalışacağını söyledi.
Başta Reyhanlı ilçesinde olmak üzere Hatay halkı tarafından sayılan ve sevilen şahsiyetlerden biri olan ve daha önce 7 yıl Ak Parti Reyhanlı ilçe başkanlığı yapan Mehmet Hacıoğlu Milletvekilliği görevinin kutsal olduğunu ve bu göreve talip olduğunu belirtti.
Ak Parti Reyhanlı İlçe başkanlığı döneminde birçok başarılara imza atan ve adından övgüyle söz ettiren Hacıoğlu, açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi; “Başarılar asla tesadüflerin sonucu değildir. Çalışmak, başarıya giden yolun ilk anahtarı ve basamağıdır. İsimler değişse de bizler çalışmaya devam edeceğiz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki ilçe teşkilatımızın hiçbir biriminde yorgunluk yok, bezginlik yok, bıkkınlık yok. Teşkilatımızın bütün birimleri ilk günkü gibi dimdik ayakta ve teşkilat olarak da ayakta olmaya davam edeceğiz. Yaklaşmakta olan seçimler bizi diri durmaya zorluyor. Bu seçimde birikim ve tecrübelerimi, sizlerin de görüşlerinizle memleket siyaseti adına meclise taşıma azim ve niyetindeyim. Sizlerin de desteklerinizle bu yola girmiş bulunmaktayım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Teşkilatımızda oluşan yeni yapılanmanın partimize ivme kazandıracağına inancım tamdır. Gelecek güzel günler adına, daha istikrarlı bir millet ve daha güzel birlik içerisinde Reyhanlı için yeni başlangıç olmasını rabbimden niyaz ediyorum.”dedi.
Ak Parti’yi daha yüksek yerlere taşımak için var gücü ile çalışacağını ve bundan asla yılmayacağının altını çizen Hacıoğlu, “Bu kutsal yolda bana destek olan ve partimizin daha yükseklere çıkması için elinden geleni yapan herkese şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.