HASAN YUMUŞAK, AK PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

29 Mart 2024 - 11:35

HASAN YUMUŞAK, AK PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

HASAN YUMUŞAK, AK PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Son Güncelleme :

03 Mart 2015 - 12:46

Bu Haber 82 kez okunmuştur.
reklam

Emir Otel’de düzenlenen toplantıda, Hasan Yumuşak, Haziran ayında yapılacak Genel seçimde AK Partiden Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Yoğun katılımın olduğu yemekli toplantıda aday adaylığını açıklayan Hasan Yumuşak Konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli misafirler ben esnaf bir aileden geliyorum. Çocukluğum Reyhanlı çarşısında geçti. Bu sebeple ben sizim, siz bensiniz. Ayrıca İnşaat Mütahitliği, Oto Galeri ve çiftçilikle iştigal etmekteyim. Sizlere hayırlı hizmetler getirmek, Reyhanlımızın sorunlarına çözüm olmak amacı ile böyle kutlu bir yolculuğa çıkmış bulunmaktayım.Bu sebeple bütün dostlarımın ve büyüklerimin hayır dualarına ve yardımlarına talibim” dedi.
Yumuşak, “2011 Genel seçimlerinde Reyhanlımıza sıralama verilmemesinden ders çıkararak bu seçim döneminde Reyhanlıya adaylık alabilmek için çok çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Bu çalışmalarımız sonucunda adaylık almamız halinde, aday kim olursa olsun, inanıyorum ki Ak Parti kadroları adayına sahip çıkacak ve Reyhanlıdan bir milletvekilini Ankara’ya gönderecektir. Bunun için Reyhanlı’dan bir aday çıkması için çok çalışacağıma huzurlarınızda söz veriyorum” şeklinde konuştu.
Daha sonra Yumuşak sözlerine şöyle devam etti; Hz. Peygamberin; “Onların tüm işleri istişare iledir” sözünden yola çıkarak bu tanıtım ve istişare toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugun ki davetimizi ve tanıtım yemeğimizi, patlama sonucunda hayatını kaybeden 53 vatandaşımızın ruhuna hediye etmek istiyorum” diye konuştu.
Tanıtım gecesine; Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç, İlçe Başkanı Mustafa Yıldız, Meclis üyeleri, Milletvekili aday adayları, Belediye Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Yumuşak, Mehmet Arslan, STK Başkanları, Yönetim, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve yakınları katıldı.
Daha sonra ertesi akşam Muhtarlarla Emir Otel de biraraya gelen Hasan Yumuşak, siçilmesi durumunda yapacağı hizmetlerden bahsetti.
IMG_5773100IMG_5764

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.