Hatay Valisi Doğan, Reyhanlı’da koronavirüs denetimlerine katıldı - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

29 Mart 2024 - 07:57

Hatay Valisi Doğan, Reyhanlı’da koronavirüs denetimlerine katıldı

Hatay Valisi Doğan, Reyhanlı’da  koronavirüs denetimlerine katıldı
Son Güncelleme :

20 Ağustos 2020 - 17:13

Bu Haber 8 kez okunmuştur.
reklam

Hatay Valisi Rahmi Doğan, korana virüs tedbirleri kapsamında 81 İl’de eş zamanlı olarak “Sağlık İçin Hepimiz İçin Denetim” sloganıyla üçüncüsü gerçekleştiren denetimler çerçevesinde Reyhanlı İlçesinde esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerde bulundu.
İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda tüm ülkede olduğu gibi ilimizde de Covid-19 denetimleri devam ediyor. Bu kapsamda Vali Doğan, esnaf ve vatandaşları Covid-19’a karşı uyardı.
Gerçekleştirilen denetimlerde market, pazar yeri, berber gibi insanların toplu olarak bulunduğu tüm yaşam alanlarında maske, fiziki mesafe ve temizlik kurallarına istisnasız uyulmasının gerekliği ve bu süreçte taziye, düğün gibi toplumsal vazifelerin yerine getirilmesinde tedbirlere dikkat edilmesinin önemini belirten Vali Doğan, tüm vatandaşlardan biraz daha duyarlı olmalarını istedi.
Denetimlerde Vali Doğan’a, Reyhanlı Kaymakamı Ali Candan, Reyhanlı Belediye Başkanı Vekili Abdo Uncu, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkanı Necmeddin Zaroğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Koop. Başkanı Ali Bayır, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.


YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.