HATAY’IN DEĞERLERİ ŞANLIURFA’DA - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

28 Mart 2024 - 04:04

HATAY’IN DEĞERLERİ ŞANLIURFA’DA

HATAY’IN DEĞERLERİ ŞANLIURFA’DA
Son Güncelleme :

08 Kasım 2019 - 8:58

Bu Haber 5 kez okunmuştur.
reklam

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) kültürel değerlere katkı sağlamak ve şehrin sahip olduğu değerleri tanıtmak amacıyla Şanlıurfa’da düzenlenen Göbeklitepe Kültürel Miras ve Turizm Fuarı’na katıldı.
Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuara katılan Hatay Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında Hatay’da gerçekleşecek olan EXPO organizasyonu ve kentin gastronomik lezzetleri hakkında ziyaretçilere bilgi verdi.
Hatay’ın sahip olduğu maddi ve manevi tüm değerleri ziyaretçilerle paylaşan ve herkesi medeniyetler kenti Hatay’a davet eden Büyükşehir yetkilileri, Hatay Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret eden misafirlere kömbe ve kabak tatlısı ikram etti.
Tarih, kültür ve gastronomi turizminin tek çatı altında buluştuğu Göbeklitepe Kültürel Miras ve Turizm Fuarı 10 Kasım Pazar gününe kadar kapılarını ziyaretçilere açık tutacak.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.