reklam
reklam
DOLAR 40,1901 % 0.22
EURO 47,1146 % 0.08
STERLIN 54,2331 % -0.36
FRANG 50,4774 % 0.27
ALTIN 4.335,04 % 1,20
BITCOIN 117.818,88 0.126

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

Hatayspor’un hedefi Avrupa

Yayınlanma Tarihi : Google News
Hatayspor’un hedefi Avrupa
reklam

Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor’un basın sözcüsü Rahmi Vardı, sezonu ilk 10’da tamamlama hedeflerinin sürdüğünü, şartları zorlayarak Avrupa’da Türkiye’yi temsil etmeyi amaçladıklarını söyledi
Ligde 35 puanla 6’ncı sırada bulunan bordo-beyazlı ekibin basın sözcüsü Vardı, takımlarının ortaya koyduğu performansla iyi bir grafik çizdiğini ifade etti.
Vardı, ligi ilk 10 içerisinde tamamlama hedeflerini sürdüğünü belirterek, şöyle konuştu:
“Ligin ilk maçını Medipol Başakşehir ile yapmış o maçı 2-0 kazanmıştık. O maçın ardından Hatayspor’un ligi ilk 10’da bitirmeyi hedeflediğini söylemiştik. Bunun sebebi ise yaptığımız transferleri ince eleyip sık dokuyan bir teknik heyet çalışmasıydı
Ligin ilk yarısını bu iddiamızın üzerine çıkarak 6’ncı sırada bitirmeyi başardık. Sezon başında talihsiz olarak 17 futbolcumuz yeni tip koronavirüs (Kovid-19) geçirdi ve 1 ay boyunca sahalardan ve takım halinde antrenmanlardan uzak kaldı. Buna rağmen 3-4 günde bir maç olmasına rağmen Atakaş Hatayspor kalitesini ortaya koydu.”
Atakaş Hatayspor’un Süper Lig’de kalıcı olduğunu gösterdiğini aktaran Vardı, “Avrupa kupalarında da söz sahibi olacağız, bunu kendimize bir hedef olarak koyduk. Takımımızın kalitesini bildiğimiz için iddialı konuşuyoruz, Türkiye’de yenemeyeceğimiz takım yok. Atakaş Hatayspor şu an 6’ncı sırada, bu yılki ilk 10 hedefimiz devam ediyor. Avrupa kupaları için de şartları zorlayacağız ama esas hedefimiz Allah nasip ederse önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında Türkiye’yi temsil etmek.” ifadelerini kullandı.
AARON BOUPENDZA, DÜNYA ÇAPINDA BİR YILDIZ OLDU
Rahmi Vardı ligde geride kalan 23 hafta itibarıyla rakip fileleri 16 kez havalandırıp gol krallığı yarışında zirvede bulunan takımın forveti Aaron Boupendza’nın başarılı bir oyuncu olduğunu belirtti
Boupendza’nın sezon başında bazı maçları kaçırdığını anlatan Vardı, “Aaron Boupendza, dünya çapında bir yıldız oldu. Onu aldığımızda, ‘amatör futbolcuya ödeme yaptığımız’ yönünde söylentiler oldu. Biz onun kalitesini biliyoruz. Boupendza ligin ilk maçlarında oynayamadı, buna rağmen şu an gol kralı. Tüm maçları oynamış olsaydı gol krallığı yarışında biraz daha avantajı olacaktı.” şeklinde konuştu.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

reklam

HAFTANIN MAÇLARI

Antalyaspor Antalyaspor
Kasımpaşa Kasımpaşa
10 Ağu 20:00
Eyüpspor Eyüpspor
Konyaspor Konyaspor
10 Ağu 20:00
Fenerbahçe Fenerbahçe
Alanyaspor Alanyaspor
10 Ağu 20:00
Karagümrük Karagümrük
Başakşehir Başakşehir
10 Ağu 20:00
Gaziantep FK Gaziantep FK
Galatasaray Galatasaray
10 Ağu 20:00
Kayserispor Kayserispor
Beşiktaş Beşiktaş
10 Ağu 20:00
Rizespor Rizespor
Göztepe Göztepe
10 Ağu 20:00
Samsunspor Samsunspor
Gençlerbirliği Gençlerbirliği
10 Ağu 20:00
Trabzonspor Trabzonspor
Kocaelispor Kocaelispor
10 Ağu 20:00
DETAYLI FİKSTÜR
reklam