reklam
reklam
DOLAR 39,8733 % 0.05
EURO 47,3277 % 0.36
STERLIN 54,9909 % 0.23
FRANG 50,4342 % 0.09
ALTIN 4.277,52 % 0,04
BITCOIN 105.681,13 -1.312

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

HÜSEYİN ŞANVERDİ, HATAYLI ÜRETİCİLERİN YANINDA

Yayınlanma Tarihi : Google News
HÜSEYİN ŞANVERDİ, HATAYLI ÜRETİCİLERİN YANINDA
reklam

Hatay’da özellikle Reyhanlı bölgesinde yetiştirilmekte olan soğanın kilosu 1 TL’ye düştü. Soğanın 1 TL’ye düşmesiyle birlikte çiftçiler zor durumda kaldı.
Çiftçilerin bu durumuyla ilgili Reyhanlı Ziraat Odası’nda düzenlenen toplantıda AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı Ziraat Odası Başkanı Şemseddin Cünedioğlu ve Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Necmettin Zaroğlu ve çiftçiler görüştüler.

ŞANVERDİ: YETKİLİLERİ HAREKETE GEÇİRECEĞİZ

Toplantıda; soğan üretimi yapan çiftçiler, Milletvekili Şanverdi’den soğanın ihracata açılmasını istediler. Milletvekili Şanverdi ise Tarım Bakanlığı yetkileriyle derhal irtibata geçerek soğan ihracatının acilen açılmasını talep etti. Bakanlık yetkilileri soğan ihracatını en kısa sürede görüşüp değerlendireceklerini ifade ettiler.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.