reklam
reklam
DOLAR 41,2901 % 0.13
EURO 48,9226 % -0.14
STERLIN 56,4068 % 0.14
FRANG 52,4785 % 0
ALTIN 4.867,27 % -0,52
BITCOIN 116.407,28 0.82

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

İHH’dan 20 bin yetime kış yardımı

Yayınlanma Tarihi : Google News
İHH’dan 20 bin yetime kış yardımı
reklam

İHH İnsani Yardım Vakfı, hayırseverlerin destekleri ile Türkiye ve iç savaşın devam ettiği Suriye’de yaşayan 20 bin yetim çocuğa, kışlık kıyafet yardımında bulundu.
Savaş, hastalık ve doğal afet gibi nedenlerle dünyanın dört bir yanında yetim kalan çocukların hamiliğini üstlenen İHH İnsani Yardım Vakfı, hayırseverlerin destekleri ile Türkiye ve iç savaşın devam ettiği Suriye’de yaşayan 20 bin yetim çocuğa, kışlık kıyafet yardımında bulundu.
Havaların soğuması nedeniyle Türkiye’de ve iç savaşın devam ettiği Suriye’de yaşayan yetim çocuklara kışlık kıyafet yardımında bulunduklarını söyleyen İHH Yetim Birimi Başkanı Reşat Başer, ‘’Kış mevsiminin gelmesiyle soğuyan havaların yetimleri üşütmemesi için 20 bin yetim çocuğumuza kışlık kıyafet desteği verdik. Dağıtımlarımız Türkiye’nin 15 ilinde ve iç savaşın hüküm sürdüğü Suriye’nin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirildi. Türkiye’de 6 bin, Suriye’de ise yaklaşık 14 bin yetimimize kışlık kıyafet ulaştırmış olduk.’’ dedi.
İHH, Türkiye’de 15 bin yetimin hamiliğini üstleniyor.
Başer, sözlerini şöyle sürdürdü:
‘’Türkiye’de bulunan yetimlerimize gıda, eğitim ve sağlık gibi alanlarda destek veriyoruz. Vermiş olduğumuz desteğin düzenli bir şekilde sürdürülebilmesi amacıyla 2007 yılından bu yana ‘’Sponsor destekleme sistemi’’ adı altında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu kapsamda Türkiye’nin 75 ilinde toplamda 15 bin yetim çocuğumuzun düzenli olarak ihtiyaçlarını gideriyoruz. Yetimlere yönelik çalışmalarımız bağışçılarımızın destekleriyle devam ediyor.’’ diye konuştu.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.