İstanbul’da Hatay Günleri Etkinlikleri yapıldı - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

28 Mart 2024 - 11:39

İstanbul’da Hatay Günleri Etkinlikleri yapıldı

İstanbul’da Hatay Günleri Etkinlikleri yapıldı
Son Güncelleme :

16 Nisan 2015 - 21:26

Bu Haber 12 kez okunmuştur.
reklam

8 – 12 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de yapılan Hatay günlerinde Reyhanlı Belediyesi Standı en beğenilen stant olarak yoğun ilgi gördü.
Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’nin programlarından dolayı katılamadığı etkinliklere Reyhanlı Belediyesi Meclis üyeleri ev sahipliği yaptı. Reyhanlı ilçesinde özenle hazırlanan çeşitli yöresel zenginliklerin ücretsiz sunulduğu stant, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Stant da Reyhanlı’nın kültürel zenginliklerinin tanıtıldığı katalog ve kitapların yanı sıra, yöresel Reyhanlı nar ekşisi, Meyan Şerbeti, Reyhanlı zahteri, zeytinyağı, zeytinyağlı defne sabunu ve çeşitli yöresel yiyecekler tanıtılarak ziyaretçilere ikram edildi. Ayrıca Reyhanlılı ev hanımları tarafından Mikro Krediden aldıkları destekle hazırlamış oldukları el işi yazmalar gelen misafirlerin ilgisini çekti.
Bakanların, Milletvekillerinin ve Bürokratların da ziyaret ettiği Reyhanlı Belediyesi standı büyük beğeni topladı. Hatay’ın ilçe Belediye Başkanları da Hatay Günleri Fuarına katıldılar. Tüm ziyaretçiler ve özellikle İstanbul’da yaşayan Reyhanlılı hemşerilerimiz gösterilen ilgiden ve yapılan etkinliklerden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.
IMG-20150416-WA0026

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.