REYHANLI’DA İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

17 Nisan 2024 - 20:58

REYHANLI’DA İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

REYHANLI’DA İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Son Güncelleme :

12 Mart 2016 - 12:37

Bu Haber 55 kez okunmuştur.
reklam

Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde, İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinliği düzenlendi.
Halk Eğitim Merkezi (HEM) Cemil Meriç konferans salonundaki etkinlikte düzenlenen törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu ve İstiklal Marşı’nın kabulünün tarihçesi anlatıldı. Daha sonra Oğuzhan Ortaokulu Müdürü Süleyman Erten günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.
Öğrencilerin şiirler okuduğu programda İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’un edebi kişiliği anlatıldı, skeç sahnelendi. Daha sonra da öğrenciler İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını okudu. Program, oratorya sunumu ile sona erdi.
HEM’deki törene Kaymakam Tuncay Dursun, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hacı Nuri Ünal, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Karasu, askerler, veli ve öğrenciler katıldı.
DSC_0431DSC_0434DSC_0440DSC_0446DSC_0448DSC_0449

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.