İYİ PARTİ REYHANLI İLÇE BAŞKANLIĞINA SERKAN SULU GETİRİLDİ - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

16 Nisan 2024 - 21:51

İYİ PARTİ REYHANLI İLÇE BAŞKANLIĞINA SERKAN SULU GETİRİLDİ

İYİ PARTİ REYHANLI İLÇE BAŞKANLIĞINA SERKAN SULU GETİRİLDİ
Son Güncelleme :

05 Aralık 2019 - 13:39

Bu Haber 284 kez okunmuştur.
reklam

İyi Parti Hatay İl Yönetimi çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İl Genelinde Teşkilat çalışmalarına hız veren İyi Parti’de Reyhanlı İlçe Başkanlığı görevine Serkan Sulu (Cemmesi) getirildi.
Reyhanlı’nın sevilen ailelerinden birisi olan Sulu ailesinin genç, dinamik, dürüst bir kişiliğe sahip olan Serkan Sulu’nun İyi Parti Reyhanlı İlçe Başkanlığı görevine getirilmesi İyi Parti’ye gönül veren hemşerileri tarafından büyük beğeni ile karşılandı.
Alice Tesislerinin, Otel, Öğrenci Pansiyonu, Oto Elektrik ve Akü bayisi işletmecisi olan iş insanı Serkan Sulu, İyi Parti’nin önemli bir yapılanma içerisinde olduğunu söyleyerek, “İl Başkanımız Şefik Çirkin’in siyasi tecrübesi altında bizlerde elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edip İyi Parti’nin Hatay’daki potansiyelini arttıracağız. Buna yürekten inanıyorum. Bana İyi Parti Reyhanlı İlçe Başkanlığına layık gören başta Genel Başkanımız Meral Akşener hanım efendiye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın’a ve İl Başkanım Şefik Çirkin’e teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Bu görevi en iyi şekilde icra edebilmek için durmadan çalışacağım” dedi.
İlçe başkanlığında tebrikleri kabul eden Başkan Serkan Sulu’ya Gizem Gazetesi olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.






YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.