reklam
reklam
DOLAR 39,9111 % 0.1
EURO 47,0490 % 0.33
STERLIN 54,5474 % 0.14
FRANG 50,2400 % 0.18
ALTIN 4.274,48 % 0,35
BITCOIN 108.090,00 0.188

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

Kumlu’da kursiyerler “teraryum” çalışması yaptı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kumlu’da kursiyerler “teraryum”  çalışması yaptı
reklam

Türk Kızılay Hatay Toplum Merkezi tarafından düzenlenen “Kritik Düşünme ve Empati” konulu atölye çalışması kapsamında kursiyerler “teraryum” tasarladı.
Türk Kızılay Hatay Toplum Merkezi Sosyal Uyum Asistanı Derya Sağlam Kürek, Kumlu ilçesinde gerçekleştirilen atölye çalışmasına yerli ve yabancı uyruklu faydalanıcılarının katılım gösterdiğini söyledi.
Ev dekorasyonunun en gözde ürünü haline gelen teraryum çalışması gerçekleştirdiklerini aktaran Kürek, “Kursiyerlerimize, teraryumda hangi malzemelerin kullanıldığını, fanusun içine nasıl yerleştirildiği ve ne tarz bir dizayn ile kullanılabileceği hakkında bilgi verildi. “Kritik Düşünme ve Empati” konulu atölyemiz kapsamında sevgi teması işlenmiş olup, sevgi üzerine felsefe yapılmıştır.”dedi.
Etkinlik sonunda, teraryumlar faydalanıcılarımıza hediye edildi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.