LC WAİKİKİ 620 ÖĞRENCİYİ SEVİNDİRDİ - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

20 Nisan 2024 - 10:55

LC WAİKİKİ 620 ÖĞRENCİYİ SEVİNDİRDİ

LC WAİKİKİ 620 ÖĞRENCİYİ SEVİNDİRDİ
Son Güncelleme :

23 Şubat 2015 - 19:16

Bu Haber 168 kez okunmuştur.
reklam

Reyhanlı İlçesi Karasüleymanlı Uzunköy mahallesinde bulunan ilkokul ve orta okulda eğitim öğretim gören 620 öğrenci LC WAİKİKİ tarafından gönderilen kışlık giyecek ve kırtasiye ile sevindirildi.
Okulda düzenlenen törene Mahalle muhtarı Mehmet Hatipoğlu ile Büyükşehir belediye meclisi üyesi İbrahim Güler, öğretmenler, öğrenciler katıldı.
LC WAİKİKİ’DE görev yapan Reyhanlılı Doktor Şemsettin Hatipoğlu, İbrahim Güler ve mahalle muhtarı Mehmet Hatipoğlu’nun çabaları ile LC WAİKİKİ’den sağlanan kışlık giyim ve kırtasiye malzemeleri 620 öğrenciye verildi. İbrahim Güler, eğitime önem verdiklerini belirterek, yapılan yardımlardan mennun olduklarını söyledi. Mahalle Muhtarı Mehmet Hatipoğlu ise, girişimleri sonucu gönderilen kıyafetler ile kırtasiye malzemelerini öğrencilere dağıttıklarını, LC WAİKİKİ’NİN burada bir mahallesi olduğunu unutmasınlar, yardımlarının devamını bekliyoruz” dedi.
Bu arada öğrencilerde yardım gönderen LC WAİKİKİ ile Dr Şemsettin Hatipoğlu’na teşekkür ettiler.IMG_5403IMG_5407IMG_5388

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.