Mehmet HACIOĞLU: Reyhanlı Işıl Işıl Olacak - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

28 Mart 2024 - 12:51

Mehmet HACIOĞLU: Reyhanlı Işıl Işıl Olacak

Mehmet HACIOĞLU: Reyhanlı Işıl Işıl Olacak
Son Güncelleme :

11 Haziran 2019 - 9:07

Bu Haber 15 kez okunmuştur.
reklam

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Cumhur İttifakı adayı olarak 31 Mart mahalli idareler seçimlerinden buyana yaptığı hizmetlerle şimdiden kendinden söz ettirmeye başladı.
Başkan Hacıoğlu, rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra Reyhanlı’nın daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için yaptığı çalışmalar kapsamında, park bahçe müdürlüğü ekiplerine verdiği talimatlar doğrultusunda Atatürk caddesinde bulunan aydınlatma direkleri üzerine cadde boyunca Reyhanlı’nın sembollerinden olan Lale motifli ışıklandırmalar yerleştirildi.
Başkan Hacıoğlu ayrıca, Reyhanlı’yı daha güzel bir vizyona kavuşturmak için belediyenin önündeki Atatürk meydanına ay yıldız motifli “Reyhanlı” yazılı ışıklandırma yaptırdı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye başkanı Mehmet Hacıoğlu; “İlçemizi daha modern bir çehreye kavuşturmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Gönül belediyeciliği, İnsan odaklı ve “Halka hizmet Hakka hizmet vazgeçilmez anlayışımız olacaktır.”
Bundan sonra Reyhanlı’mıza hizmet ederken “BEN” duygusundan uzak “BİZ” anlayışıyla toplumumuzun her kesimini hizmetlerimize dahil ederek, hep birlikte, el ele, gönül gönüle ilçemizi kalkındırıp geliştirip, değiştirip büyümeye devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.