Mehmetbeyli Mahallesi Sakinlerinin Konut ve Arazi Sorunları Çözüldü - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

29 Mart 2024 - 13:27

Mehmetbeyli Mahallesi Sakinlerinin Konut ve Arazi Sorunları Çözüldü

Mehmetbeyli Mahallesi Sakinlerinin Konut ve Arazi Sorunları Çözüldü
Son Güncelleme :

31 Aralık 2019 - 11:21

Bu Haber 22 kez okunmuştur.
reklam

Reyhanlı ilçesindeki, Reyhanlı Barajı’nın yapımıyla su altında kalacak olan evler ve arazilerle ilgili problem yaşayan mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm bulunduğu belirtildi.
Reyhanlı Kaymakamlığı’nda gerçekleşen toplantıya katılan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, yaptığı açıklamada, Reyhanlı Barajı’nın yapımına başlanmasıyla kamulaştırılan arazilerin bedellerinin ödenmesiyle beraber mağdur olan ve imkanı olmayan mahalle sakinlerine Reyhanlı Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından 1 yıl kira yardımı yapılacağını söyledi.
Şanverdi, “Ayrıca, Reyhanlı Belediyesi tarafından yeni yerleşim alanında mahalle sakinlerimiz için parseller 15 Ocak 2020 tarihine kadar dağıtılacaktır” dedi.
Kaymakamlıkta yapılan toplantıya, Kaymakam Ali Candan, Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak, Mehmetbeyli Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.