MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI DOKTOR UNVANINI KAZANDI - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

16 Nisan 2024 - 09:45

MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI DOKTOR UNVANINI KAZANDI

MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI  DOKTOR UNVANINI KAZANDI
Son Güncelleme :

29 Mart 2021 - 18:45

Bu Haber 12 kez okunmuştur.
reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı yoğun siyasi çalışmaları arasında Konya Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Ana Bilim Dalında doktora eğitimini tamamlayarak Doktor unvanı kazandı.
BAŞARISINI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ
Siyasi hayatında sergilediği başarı ile takdir toplayan bir isim olan Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı uzun emekler neticesinde elde ettiği yeni unvanı ile eğitimde de başarısını gözler önüne serdi.
Konya Teknik Üniversitesinde düzenlenen törene katılan Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı ,Cübbe giyerek Diplomasını aldı. Mutluluğunu sosyal medya hesapları üzerinden anlık paylaşan Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı yayınladığı mesajında :” Bir hikayenin daha mutlu sonuna nihayet geldik. Doktora eğitimimi bugün itibari ile tamamlamış bulunuyorum” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.