

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi Gizem Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Anadolu Ajansı temsilcisi Ecevit Cemiloğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Vekil Şanverdi’ye Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak, Başkan Yardımcısı Şaban Kurt ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Türker eşlik etti.
Gizem Gazetesinin yeni yerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, İmtiyaz Sahibi Ecevit Cemiloğlu ile ilçedeki çalışmalarla ilgili sohbet ortamında fikir alış-verişinde bulunarak gazetemize yayın hayatında başarılar diledi.
Gizem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ecevit Cemiloğlu ise nazik ziyaretinden dolayı Milletvekili Şanverdi ve beraberindeki heyete teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.