MİLLETVEKİLİ YAYMAN “6’LI MASANIN KAFASI KARIŞIK” - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

19 Nisan 2024 - 07:20

MİLLETVEKİLİ YAYMAN “6’LI MASANIN KAFASI KARIŞIK”

MİLLETVEKİLİ YAYMAN “6’LI MASANIN KAFASI KARIŞIK”
Son Güncelleme :

02 Şubat 2023 - 16:56

Bu Haber 3 kez okunmuştur.
reklam

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, 6’lı masada kafa karışıklığının devam ettiğini bildirdi. Yayman, seçimin gelip çattığını insanların 6’lı masadan adaylarını açıklamasını beklediğini belirten Yayman, “İnsanlar sizden bırakın, Türkiye’yi nasıl yöneteceğinizi, hangi konuları düşündüğünüzü değil artık adayınızı belirlemenizi bekliyor Henüz bir aday ortada yok açıklanacak adan kampanyayı nasıl yürü tecek, hangi siyaset stratejisi ni tayin edecek bunlar daha belirlenmedi” dedi.
İKTİDAR SAVAŞ DEVAM EDİYOR
Bütün bunların ortaya çıkardığı bir gerçek olduğunun altını çizen Yayman, “6’lı masa nın Türkiye’yi yönetmek gibi, Türkiye’de yönetimi ele geçirmek gibi bir gündemi yok. 6’lı masanın sadece bir gündemi var oda Recep Tayyip Erdoğan, gitsin, Ak Parti gitsin, Cumhur ittifakı gitsin şeklinde bir değerlendirmeleri var Milletimizde bütün bu gerçekleri görüyor. 6’lı masada iktidar savaşı devam ediyor.”
ÇOK İBRETLİK BİR DURUM
“Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında, Temel Karamollaoğlu ile Ali Babacan arasında, Ali Babacan ile Ahmet Davutoğlu arasında ki iktidar savaşı, koltuk savaşı devam ediyor. Türkiye demokrasi tarihinde çok ibrettik bir durumla karşı karşıyayız. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı’nı 6’lı masa değil Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanını 6’lı masa belirleyecek. 6’lı masanın günün sonunda gele gele ruh çağırma yöntemi ile bir vesayetçi anlayışı getirmesi,daha aday belirlenirken başlayan bu vesayetçi yaklaşım, sayın Tayyip Erdoğan’ın adaylığına karşı çıkmakla devam ediyor.” dedi.
RESMEN ÇAMUR ATIYORLAR
6’lı masanın aday belirleyemediği gibi kendilerinin adayına karşı çıktıklarını belirten Yayman, “Resmen çamur atıyorlar bütün milletimiz bunu ibretle izlemekte ve sandıkta inşallah en güzel cevabı verecekler. 6’lı masa adayını belirleyemiyor. 6’lı masa 14 Mayıs’ta ki seçim tarihine karşı. 6’lı masa Cumhurbaşkanımızın adaylığına karşı, 6’lı masa Türkiye’yi nasıl yöneteceğini bilemiyor bütün bunlar Türk siyasi tarihi bakımından ibret lik Manidar eylemler olarak devam ediyor.” diye konuştu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.