MİLLETVEKİLİ YAYMAN, ÇİFTÇİLERLE BULUŞTU - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

28 Mart 2024 - 10:55

MİLLETVEKİLİ YAYMAN, ÇİFTÇİLERLE BULUŞTU

MİLLETVEKİLİ YAYMAN,  ÇİFTÇİLERLE BULUŞTU
Son Güncelleme :

20 Ekim 2020 - 9:26

Bu Haber 7 kez okunmuştur.
reklam

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kazkeli mahallesinde muhtar ve çiftçilerle bir araya geldi.
50 yıla yakın zamandır susuzluk çeken ve ekimini yapmakta zorlanan çiftçilere yönelik hizmetlerin yapılmasına vesile olan Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Pazar günü Kazkeli mahallesinde muhtar ve köylülerle bir araya geldi.
1977 yılında yapımına başlanan ve bu yıl başında yapımı tamamlanan Tahtaköprü Barajının bölgede büyük gelişmelere neden olacağı vurgulandı. Özellikle susuzluk nedeniyle bölgede kardeş kardeşe kavgaların yaşandığına dikkat çeken Milletvekili Yayman “ Tahtaköprü barajının su tutma seviyesi 450 milyon m3’e yükselmiştir. Su seviyesi yetersiz kalması halinde Menzelet Barajından su takviyesi yapılacaktır. Yani artık Amik Ovasında ve bölgede susuzluk tarihe karışmıştır. Bundan sonra susuzluk yaşanırsa yanlış ve gereksiz kullanım sonucu olacaktır. Yine, pamuk destekleme primi arttırılarak çiftçilerimize desteklerimiz daha üst seviyeye çıkarılmıştır. Çiftçilerimizin sorunlarını çözerse Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çözer, çözerse Ak Parti çözer. Biz Milletin efendisi değil, hizmetkarlarıyız. Bizleri burada coşkuyla bağrına basan köylülerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz”dedi.
Milletvekili Yayman muhtar ve köylülerin belirttiği sorunları dinledi ve bu konuda gereken çalışmaların yapılacağını belirtti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.